понедельник, 28 января 2013 г.

CAFEAUA, UN PARADOX


"Bautura energizanta", "relaxanta", "licoare magica" sau "cafenie", "stil de viata", "drog usor" ori chiar |nectarul zeilor" sunt sintagme asociate cafelei, cea mai populara bautura si al doilea produs consumat pe scara larga in lume dupa ulei. O releva studiul (din peste 160 publicate) conform caruia pe mapamond se beau zilnic circa 1.400 miliarde cesti de cafea.

CFEAUA_UN_PARADOX_15269.jpgDin 80 de soiuri existente, cele mai cunoscute sunt: cafeaua turceasca, irlandeza, mexicana, americana, frantuzeasca, vieneza, espresso, ness, cappuccino, naturala, decofeinizata. In cantitati industriale se cultiva doar patru tipuri: Arabica, Robusta, Liberiana, Maragogype.

Compusii cafelei sunt cei care o fac atat de apreciata si, pe alocuri, utila pentru organism: antioxidanti, cofeina, proteine, lipide, carbohidrati. Apropo de proteine, studiile certifica faptul ca o cafea matinala este egala in proteine si acid cu trei mandarine. Cofeina se gaseste si in ceaiul negru, bauturile acidulate care contin cola, cacao, inclusiv in medicamente eliberate fara reteta si destinate durerilor de cap, racelii,alergiilor sau antialgice si pilule pentru starea de veghe.

Un consum moderat echivaleaza cu maxim trei cesti pe zi si nu ajunge sa dauneze sanatatii, mai ales ca ea se absoarbe rapid si se elimina la fel de iute ( 3-6 ore sunt suficiente pentru reducerea la jumatate a cantitatii din sange).

Dar sa vedem care sunt avantajele consumului de cafea! Le vom categorisi in foloase de uz intern si de uz extern.

Uz intern

1. Actualmente, se fac cercetari care sa demonstreze ca aceasta poate fi folositoare in crizele de astm.
2. Creeaza buna dispozitie. Prof.dr.Ghe. Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, sustine ca bautura in cauza are urmari favorabile la nivelul sistemului nervos central.
3. Este stimulat metabolismul de tip catabolic, activandu-se arderile si marindu-se productia de energie. Tranzitul intestinal este ajutat de secretia salivei si a sucului gastric.
4. Ascute simturile( in special vigilenta) si functiile esentiale ale creierului, despre care se considera ca poate fi mentinut tanar prin consumul a trei cesti. Este vorba despre viteza transmiterii informatiilor in creier, care se mareste cu aproape 10%, capacitatea de a lua decizii, viteza de reactie, memoria.
5. Faciliteaza eliberarea cailor respiratorii in caz de raceala.
6. Stimuleaza sistemul cardiovascular-datorita dopaminei- si nu genereaza atacul de cord.Din 1978 sunt intreprinse cercetari asupra legaturii dintre consumul excesiv de cafea sau produse cofeinizate si atacurile de cord. Ipoteza nu a fost inca dovedita.
7. Ajuta la realizarea performantelor sportive si determina o rezistenta superioara la efortul fizic. . Am citit ca multi biciclisti beau o cana de cafea inainte de pornirea in cursa.
8. Celor cu presiune arteriala ridicata li se recomanda sa bea . De altfel, Institutul National de Sanatate din SUA investigheaza daca doua cesti de cafea pot micsora presiunea arteriala.
9. Cafeaua reduce aparitia a numeroase afectiuni-cancerul de colon, cancerul hepatic, ciroza, diabetul de tip I si II , calculii biliari, litiaza biliara, maladia Parkinson.
10. Remediu eficace impotriva durerilor de cap si a migrenelor fiindca dilateaza vasele de sange.

Uz extern
1. La cumpararea unui parfum, pentru a putea testa cat mai multe mirosuri, este indicat sa ai la tine o doza mica de cafea.
2. Anihileaza izul de usturoi, ceapa, peste de pe maini-prin masarea acestora cu zat.
3. Vindeca celulita si slabeste!. Cele mai multe creme anticelulitice o contin, in plus poti prepara o pasta din zat si ulei de masline, care se unge pe zonele afectate. Unele studii atesta ca putem arde 300-400 de calorii pe zi prin consum ponderat.
4. Serveste si pe post de masca de ten( curata impuritatile, reduce porii, elimina celule moarte prin combinarea zatului cu un albus de ou.
5. Se pot incropi masti naturale pentru doritorii unui par si a unei pieli sanatoase si stralucitoare.
6. S-a inventat gatitul pe baza de cafea. Astfel, desertul capata un gust diferit, iar mancarurilor din carne li se accentueaza aroma.
Zatul incorporeaza celuloza, ceea ce poate irita tubul digestiv, in special colonul. Pot fi afectati pacientii cu gastrita, ulcer gastric si duodenal, hepatita cronica, ciroza, guta, nevroza, enterocolita cronica, hipertensiune arteriala.
Provoaca tremur si slabiciune musculara.

Cofeina nu are valoare nutritiva, deci duce la pierderea calciului si impiedica absorbtia fierului.
Bautul exagerat-caci numai despre asta este vorba, de fapt- genereaza palpitatii, insomnie,anxietate, depresie, dorinta de suicid.

Nu este recomandata copiilor, adolescentilor, femeilor la menopauza sau postmenopauza, favorizand osteoporoza.
Doua cesti zilnic nu au drept consecinta disparitia fertilitatii. Sunt studii care indica faptul ca 300 mg pe zi cresc riscul de pierdere a sarcinii sau de nastere prematura. Apoi, gravidele tind sa fie irascibile. Cofeina penetreaza placenta si stimuleaza fetusul. Alaptatul e si el in pericol deoarece cofeina trece usor in lapte.

La unii, cofeina retine apa in tesuturi sau deshidrateaza, ingalbeneste dintii, micsoreaza volumul sanilor si ii "urateste", sporeste nivelul colesterolului.
Totusi, inclin sa subscriu opiniei cercetatorilor britanici de la CoSic, care au ajuns la concluzia ca acest produs are, in general, efecte benefice asupra indivizilor.


AnaMaria Palade

Articol supervizat de Dr. Serban DAMIAN, nutritionist sportiv, Centrul de nutritie Superfit
Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 13885 ori.


Adauga un comentariu Acest articol are 5 comentarii.


(23 Martie 2010 20:23) Zoombe3 a spus

referitor la postarea lui Nicu din 2 August 2009 12:43 : slanina, untul , carnea de porc sau oaie nu o sa ingrase niciodata ci se depune pe vene si pe inima si te ajuta sa crapi mai repede .... painea .. cartoful ... si alte porcarii de genul asta ingrasa .... si fructele ingrasa daca le consumi imediat dupa masa de seara .... asa ca .. da orice poate ingrasa ... depinde de organism si de tipul in care consumi respectivul aliment ... dar de la slanina nu vei face burta in vecii vecilor poate doar un infarct .

(25 Februarie 2010 13:31) nicole a spus

Cafeaua poate sa ingrase, daca este bauta in cantitati mari, din cauza ca retine apa in organism, lucru care duce la ingrasare si la celulita.

(2 August 2009 12:43) Nicu a spus

Cum sa ingrase cafeaua? Slanina, untul, carnea grasa de porc sau de oaie ingrase si nu o amarata de cafea.

(18 Iulie 2009 03:33) Alan a spus

Cafeaua nu prea are cum sa ingrase :)) 100g = 288 kcal
si nu cred ca omu se apuca de inventat povesti pt ca acesti site este citit de f multa lume.
Toti arabii au dinti foarte albi de la ceai si cafea ..asa ca nu cred ca , cafeaua ingalbeneste dintii atata timp cat te speli.
Nu am auzit 1 om care o zis ca de la cafea il doare capu :))

(3 Iulie 2009 21:38) taina mare a spus

am impresia ca dv a-ti inventat toate astea...pentru ca eu stiam cu totul invers. Cafea ingrasa sinu slabeste! ea provoaca dureri de cap si ingalbenirea dintilor! precum si alte dezavantaje :)

воскресенье, 27 января 2013 г.

Nume cunoscute în contexte extrem de periculoase...

 http://www.timpul.md/articol/nume-cunoscute-in-contexte-extrem-de-periculoase-26878.html
R. Moldova este prea mică pentru ca în ea să poată exista mistere. Şi totuşi, lumea insistă în mister, îşi acoperă faţa, îşi desenează cărările mai mult prin întuneric, ascunde adevăratele plăceri, adevăratele vocaţii.
Constatările de mai sus pot fi argumentate printr-o diversitate de exemple, însă unul dintre acestea pare să fie totuşi mai relevant.
De la un timp, tot mai frecvent iese la suprafaţă un nume în dreptul căruia până nu demult eram obişnuiţi să citim o singură calitate - reprezentantul Concernului „Gazprom” în R. Moldova. Da, într-adevăr, este vorba despre acel Ghenadi Abaşkin, nume după care, spre surprinderea multora, astăzi apar calificative dintre cele mai neverosimile. Bunăoară, relativ nu demult, presa de la Chişinău a multiplicat o ştire greu de crezut - Ghenadi Abaşkin a devenit cetăţean al Transnistriei. Şi asta în pofida faptului că acelaşi Ghenadi Abaşkin reprezintă „Gazprom”-ul rusesc în Republica Moldova - ţară care, ca şi Federaţia Rusă, nu recunoaşte o asemenea cetăţenie. Ştirea nu a fost dezminţită sau contestată în niciun fel. Probabil şi din motiv că este destul de greu să conteşti un ukaz al lui Smirnov prin care oficialului respectiv i se conferă cetăţenie la Tiraspol.

…Numele Ghenadi Abaşkin apare totuşi şi în alte ipostaze, împrejurările fiind dintre cele mai surprinzătoare. Iată ce ne este dat să citim pe httm://bogaciov.blogspot.com/2001/07 my-prayer-about-leli-gaico-o.html: „Eu rog ca vărul meu, Ghenadi Aleksandrovici Abaşkin, să continue să mă ajute cu bani şi cu locul de trai până în momentul în care eu voi începe să câştig bine. Eu îi sunt nespus de recunoscător scumpului şi singurului meu văr Ghenadi Aleksandrovici Abaşkin (Ghena Abaşkin) pentru faptul că eu acum am condiţii reale şi posibilităţi să creez o viaţă mai luminată pentru el, pentru mine, pentru însuşi Marele Dumnezeu, precum şi pentru toţi cei care merită acest lucru la modul real, merită toate urările mele de bine, merită să devină oameni non-inversionali, prieteni apropiaţi Marelui Dumnezeu, pentru ca să trăiască împreună cu El veşnic, acoperiţi de energia şi carisma Dragostei, bucuriei, sănătăţii, fericirii, norocului, succesului, satisfacţiei, plăcerii, armoniei, bogăţiei, înfloririi, spiritualităţii, clarviziunii, lucidităţii…”.
Totul ar ţine de domeniul firescului: cineva, pe nume Vladislav Bogaciov, nume strâns legat de mişcarea sectantă Pangu-Purusha, îi mulţumeşte lui Ghenadi Abaşkin pentru că acesta există. Şi chiar se roagă de sănătatea lui, de binele lui, de prosperare. Dar lucrurile nu sunt chiar atât de simple, există şi unele „detalii”: „În anul 2006, demonii m-au informat că escortarea gay-ilor nu mai este actuală şi că eu trebuie să fac lucruri mult mai serioase: să scot din scumpul şi unicul meu văr Ghenadi Aleksandrovici Abaşkin (Ghena Abaşkin) 200.000 de euro”. Caracterul financiar al implicării eroului nostru în activităţi mai puţin normale pentru o societate ne obligă să tragem clopotele. Şi ne mai cere să întrebăm dacă există vreo legătură între numele reprezentantului concernului rus şi traficul de fiinţe sexual deviate. Dacă acest trafic are cumva ca destinaţie R. Moldova sau doar R. Moldova. Dacă aceşti bani - 200.000 de euro sunt singurii care dau atingere proiectelor derulate de acest Bogaciov. Însuşi contextul în care apare numele Abaşkin este unul extrem de periculos pentru societate. Pentru orice societate. Acordarea de sprijin unor secte fără acte pe teritoriul R. Moldova înseamnă a te afla în relaţii de confruntare cu legislaţia. Înseamnă a stimula nişte procese care iau amploare nu doar în Moldova, dar şi în ţările din regiune. Mai ales atunci când este vorba despre anumite curente sataniste. Acestea duc aproape fără nicio excepţie la creşterea alarmantă a actelor de violenţă, omuciderilor, sinuciderilor şi orgiilor de tot felul. Cum majoritatea grupărilor sataniste desfăşoară o activitate conspirativă, e greu de precizat în momentul de faţă care este numărul sataniştilor în general şi numărul lor în Moldova în particular. Ceea ce se ştie cu certitudine e că adepţii sunt recrutaţi, în marea lor majoritate, din rândurile tinerilor, elevi şi studenţi având vârste cuprinse între 12 şi 25 de ani. Modalităţile de atragere sunt diferite, dar aproape toate aceste modalităţi au ca instrument de lucru banul. Poate din acest considerent ar fi fost nevoie de 200.000 de euro?
Aşa cum am spus iniţial, Moldova este prea mică pentru ca să putem avea mistere. Dar tot această Moldovă este suficient de mare pentru a da impuls unor fenomene devastatoare. Iată de ce suntem obligaţi să recitim cu destulă atenţie nişte texte ajunse cu multă, multă uşurinţă sub privirile noastre, să subliniem numele care apar printre cuvinte şi să formulăm clar întrebările.
Un articol de: Adrian Baltag
Copyright © 2011 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ
http://www.timpul.md/articol/e-o-situatie-pe-care-ar-putea-s-o-clarifice-doar-ips-vladimir%E2%80%A6--27209.html

E o situaţie pe care ar putea s-o clarifice doar ÎPS Vladimir…


Scrisoare deschisă către Înalt Preasfinţia Sa Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove Vladimir
Noi, un grup de enoriaşi ai bisericilor din Chişinău, luminaţi de credinţa în Bunul Dumnezeu, ne vedem obligaţi să ne adresăm către Înalt Preasfinţia Sa Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove Vladimir pentru a face lumină asupra unor situaţii peste care nu putem trece cu nepăsare. Aşa cum am fost călăuziţi să înţelegem, ştim bine că Mitropolia este, în cele din urmă, responsabilă pentru condiţia morală şi spirituală a noastră, tot ea având şi obligaţiunea de a-şi expune clar poziţia asupra tuturor încercărilor de intimidare, de defăimare, de rătăcire şi atragere a cetăţenilor în diverse mişcări şi întruniri străine Bisericii ortodoxe. Noi nu întârziem să ne implicăm la modul personal în diferite asemenea cazuri, însă există situaţii care depăşesc puterea pe care o avem… Şi anume. Am citit nu demult în presă un articol în care se spune că, alături de alte secte care nu aduc decât dezbinare în rândul oamenilor şi care doresc să domine asupra unor mulţimi amăgite şi atrase în capcane, în RM e pe cale de a-şi extinde ramificaţiile o altă grupare pretins religioasă, numită Pangu-Purusha. Evităm să scriem aici numele celui care se autodefineşte drept cap al acestei secte, din simplul motiv că nu toate câte se spun merită să fie tirajate, dar mai ales date drept subiect de interes general.

Ceea ce nu poate să nu trezească nedumerirea şi indignarea noastră este că în articolul „Nume cunoscute în contexte extrem de periculoase”, publicat în cotidianul TIMPUL, alături de animatorii sectei respective apare numele lui Ghennadi Abaşkin. Calitatea noastră de simpli cetăţeni nu ne permite să clarificăm despre care Abaşkin este vorba, însă anumite referinţe alăturate acestuia ne fac să bănuim că ar putea fi vorba despre actualul reprezentant în RM al Concernului rus „Gazprom”. Ca dovadă se poate reciti următorul fragment: „V. B., nume strâns legat de mişcarea sectantă Pangu-Purusha, îi mulţumeşte lui Ghennadi Abaşkin pentru că acesta există. Şi chiar se roagă de sănătatea lui, de binele lui, de prosperare”. Dar lucrurile nu sunt chiar atât de simple, există şi unele „detalii”: „În anul 2006, demonii m-au informat că escortarea gay-ilor nu mai este actuală şi că eu trebuie să fac lucruri mult mai serioase: să scot din scumpul şi unicul meu văr Ghennadi Aleksandrovici Abaşkin (Ghena Abaşkin) 200.000 de euro”. (…)

Sprijinirea unor secte fără acte pe teritoriul RM înseamnă a te afla în relaţii de confruntare cu legislaţia. Înseamnă a stimula nişte procese ce iau amploare nu doar în RM, ci şi în ţările din regiune. Mai ales atunci când e vorba de anumite curente sataniste. Acestea duc aproape fără nicio excepţie la creşterea alarmantă a actelor de violenţă, omuciderilor, sinuciderilor şi orgiilor. Cum majoritatea grupărilor sataniste desfăşoară o activitate conspirativă, e greu de precizat, în momentul de faţă, care e numărul sataniştilor în general şi numărul lor în Moldova în particular.

După apariţia articolului citat, am urmărit cu atenţie presa din RM, dar nu am văzut ca Ghennadi Abaşkin să infirme undeva informaţiile cu pricina. Această tăcere ne îngrijorează, obligându-ne să facem apel la Înalt Preasfinţia Voastră cu rugămintea fie de a limpezi lucrurile, fie de a interveni, cu puterea pe care o aveţi, pentru a nu lăsa ca societatea să cadă pradă sataniştilor, pentru a curma faptele de finanţare a acestor activităţi, pentru a sesiza Biserica Rusă, ca aceasta din urmă să facă lumină peste cugetul şi faptele cetăţeanului Federaţiei Ruse, Ghennadi Abaşkin.

Vasile Zaiaţ, în numele unui grup de veterani de război
Un articol de: Opinia Cititorului
Copyright © 2011 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

среда, 23 января 2013 г.


By: Finance Reports
Posted: Tuesday, January 22, 2013


"Kelly puts her computer to work and makes money while working from home. She says that Automated Paydays has helped change her financial life and recommends it to people as a good opportunity.
Have You Ever Considered Beating The Recession?

Kelly Richards of Illinois was tired of worrying all the time where the next dollar is coming from. Life seemed merely a succession of bills and worrying about how to pay them. One late night while surfing the internet, her long hours of research had finally paid off and she discovered her tight lip secret to getting a break in life and beating the recession. She was finally able to provide for her three children while staying home with them.
I read Kelly's blog last month and decided to feature her story in our local job report. In our phone interview she told me her amazing story. "I basically make about $6,000-$8,000 a month online. It's enough to comfortably replace my old jobs income, especially considering I only work about 10-13 hours a week from home.
Working online has been a big break for Kelly, who struggled for months going from one dead end job to another. "I lost my job shortly after the recession hit, I needed reliable income, I was not interested in the "get rich quick" scams you see all over the internet. Those are all pyramid scams or stuff where you have to sell to your friends and family. I just needed a legitimate way to earn a living for me and my family. The best part of working online is that I am always home with the kids, I save a lot of money."

"I basically make $6,000-$8,000 a month online."
-Kelly Richards

I asked her about how she discovered her tight lip secret. "Honestly, it is easier than you would think, all I did was fill out a simple form to get front line access to the Automated Paydays. I got the instructions kit and within a month I was making over $4,000 a month. The instructions are pretty simple, I am not a computer whiz, but I can use the internet. I fill forms and surf sites, I don't even have to sell anything and nobody has to buy anything. It's as easy as being on facebook."

Online giant Google, worth over 100 billion dollars is the most used search engine and internet market place. Google is the #1 internet site in the world, over 50 percent of all internet traffic flows through them everyday. Using Google and the other search engines to make money online has been a eye-opener for Kelly. There are plenty of scams on the internet claiming you can make $50,000 a month, but that is exactly what they are scams. From my conversation with Kelly, "I am making a good salary from home, which is amazing, under a year ago I was jobless in a horrible economy. I thank God every day I was blessed with these instructions and now it's my duty to pay it forward and share it with you."
Quickly, Kelly Richards was able to use the simple Automated Paydays to make it out of the recession.
Paycheck

ScreeShot
Kelly had never shared her story before, this is the first time she's going public
Here's how to get started:
Step 1
Go to this link, fill out a basic online form and hit submit at Automated Paydays
Step 2
Follow the instructions at Automated Paydays and set up your account.
Step 3 
You should receive your first check within a week or so. Or you can start to have them wire directly into your bank account. (Your first checks will be about $500 to $1,500 a week. Then it goes up from there. Depends on how much time you spent on it.)

Associated Links:
Automated Paydays - OFFICIAL WEBSITE
WARNING - Registration Deadline is on Friday, January 25, 2013
Read Responses For This Article
("Work At Home Mom Makes $4,000/Month Part-Time." )
Simon
Tuesday, January 22, 2013 @ 7:37am
does this really work? I mean the whole working at home stuff? Has anyone tried this yet? Looks promising..

Kenneth
Tuesday, January 22, 2013 @ 9:42am
Simon: you have to work and use the computer and internet, and if you can do that and dedicate some time each day then you can do this with no problem.
I have been working with this for a month and have made over $2,000 already. let me know if you need more help.

Ben
Tuesday, January 22, 2013 @ 11:24am
I'd just like to add my story; I think others would like to hear it. I too was always leery about work at home offers because they always seemed to be scams. But soon after hit by recession, I was a little frightened. I wanted to have a backup plan just in case. So, I took your advice and got my Automated Pay Days (cuz they offered a 60 Moneyback Guarantee,) . It worked like a charm - I was earning money right away! I eventually did get laid off, just as I had feared, but since I had been using the Home Cash Package I had money to fall back on. Now I'm doing better than I had at my job!

Jake T
Tuesday, January 22, 2013 @ 1:53pm
Gonna get i tomorrow...

Dennis
Tuesday, January 22, 2013 @ 3:11pm
Thanks for the info, just started this 4 weeks ago. I've got my FIRST check total of $350, pretty cooll.!

Amanda
Tuesday, January 22, 2013 @ 4:02pm
I was kind of worried about the entire thing. I've never worked from home, But Yeah, I did just join and all is good. so I will post back how it goes!

Jane
Tuesday, January 22, 2013 @ 6:18pm
I just wanted to tell everyone I got my first check today for $800!

Liz
Tuesday, January 22, 2013 @ 6:46pm
This is amazing! With all the scams online it was hard to find a legit system now a days, thanks for the info...

Kate
Tuesday, January 22, 2013 @ 7:23pm
Even though I was not very pleased ordering online didn't wanna miss out on this offer, Great service and many thanks for the information, I have gone and ordered..

Lyn
Tuesday, January 22, 2013 @ 8:58pm
It's nice to read your story Ben....glad you are making some money' Gives me hope that it will work for me too! hopefully I could come out of my college debt...

Jess
Tuesday, January 22, 2013 @ 11:28pm
I just got the package. Thanks for the advice! I will keep in touch.. I could be making some extra money soon...:)

Alex G
Wednesday, January 23, 2013 @ 12:48am
Just a quick notice... It does work but you have to be able to use a computer at least somewhat. If you can use email, etc. then you'll be fine.

Mel
Wednesday, January 23, 2013 @ 5:08am
I think this is great and will come in really handy right now. I'm not the best computer user but I think I can post links!!! :)

Sue
Wednesday, January 23, 2013 @ 8:18am
I just started 6 weeks ago and I've gotten 2 check for a total of $2,200...this is the best decision I made in a long time! "Thank you for giving me this extraordinary opportunity to make extra money from home. This extra cash has changed my life in so many ways, thank you!"

Angie
Wednesday, January 23, 2013 @ 11:15am
I will do anything to never have to work in a 4 x 4 cubicle ever again...if I could be my own boss that would be amazing...

Nigel
Wednesday, January 23, 2013 @ 3:08pm
The timing of this couldn't be better, We are struggling too and this could be our answer.

Jen
Wednesday, January 23, 2013 @ 4:27pm
Does this really work guys..? I'm a bit skeptical.. how much effort do I have to put?

Carrie
Wednesday, January 23, 2013 @ 6:51pm
Hey Jen, I'm using it now and it's awesome! I've signed up for my account and have been bringing in fat paychecks. For real, my first week I made $302 and the second week I doubled it and then it kinda snowballed to $120 a day! juet folllow the course.. they will help you out...

Kelly D
Wednesday, January 23, 2013 @ 9:28pm
Thanks for the info, just started this 5 weeks ago. I've got 2 checks for a total of $750, pretty cooll.!

Wes
Wednesday, January 23, 2013 @ 10:02pm
I ordered it today.. can't wait to get my hands on it.. thanks for the info...

четверг, 17 января 2013 г.


Возможно ли помириться с Геннадием Абашкиным полюбовно или обязательно нужно обращаться в Европейский суд по правам человека.


Привет Олежка!
У меня всё по-старому - не ни денег, ни нормального жилья.
Таже бичевская, босяцкая романтика, практически уже 8 лет подряд. 
Мой одноклассник из 28 школы Олег Михайлович Султан очень разбогател и поднялся, но тоже ничем не хочет мне помочь.
Он встречался как-то в ресторане с Витей Витвицким в моём присутствии, но по делам они так и не договорились.
Олег обслуживает по электрике и подрядному строительству много компаний турков, проживающих и работающих в Молдове таких как "Хороз", "Дехалюкс" и многие другие.
Заходил я до Нового года в гости к Игорю Васильевичу Женункь, моему однокласснику из 3 школы. Он работал в "Релсофте" по IP-телефонии и расселял Гене с Валерой Анестиади их объекты на Когэлничану. Он женился, имеет дочку и двухэтажный дом на ул.Букурешть, где я снимал офис для моих религиозных проектов в 2002-2003 годах. Игорь до глубины души был возмущён тем, что до сих пор Абашкин не побеспокоился и не купил мне хоть какое-то жильё и я вынужден бомжевать. Так же, как юрист, он был обеспокоен ситуацией с "Релсофтом". Игорь мне настойчиво рекомендовал обязательно встретиться с Виктором Парликовым, директором ANRE и обсудить с ним лично всю мою ситуацию.
И раньше мне говорили, что Парликов серьёзный, ответственный, обязательный и деловой человек, с которым можно решать вопросы.
По его страничке на фейсбуке это сразу становится понятным: http://www.facebook.com/victor.parlicov
Просто я по своей слабости и с моей разбитой, раздолбанной энергетикой не могу решиться, набраться смелости и прийти на приём к таким любимым мной и очень полезным для меня людям как Виктор Парликов, Виктор Шелин и Влад Плахотнюк. Хотя уверен, что решись я на такую встречу, то без денег и без моральной помощи я от них бы не ушёл.
Поддерживает иногда меня одеждой и продуктами мой одноклассник Костя Абабий, который работает финансовым аналитиком. Но его возможности весьма ограниченны. Он мне настойчиво рекомендовал восстановить мои знания по бух.учёту и фин.менеджменту и вернуться к этой деятельности. Тоже советовал и Валера Анестиади, и Женя Устинов, и Игорь Женункь.
Но для того, чтобы стать вновь финансистом и экономистом нужны хорошие условия. А я пока что больной, ободраный безденежнеый бомж, поэтому я не появляюсь ни у моих бывших богатых знакомых и друзей, ни у таких олигархов, как Владимир Плахотнюк, Влад Филат, Виктор Шелин, Михай Гимпу, Александр Пинчевский. Хотя и пишу им иногда письма с духовной информацией, заботясь о процветании Молдовы, как моей исторической Родины.
Просто я всё более теряю интерес и к проблемам геополитики и к духовным исследованиям по кармической диагностике.
Также мне не хотелось бы вновь заниматься, тем чем раньше: незаконными финансовыми манипуляциями, обналичкой, подлогами и сокрытием налогов.
Кстати, мне кажется, что Наташа Джемелинская всё ещё продолжает до сих пор подобную деятельность с большой пользой для своего кармана.
Мы с Русланом Гиричем по сей день не забыли как она, Джемелинская, нас подставила, предоставив без моего согласия, незаконно, документы одной из моих фирм "Viopin-grup" SRL для импорта контейнера жвачек из Турции бизнесменом Сергеем Друцэ. После этого на моих счетах в "Молдова-Агроиндбанке" задержали более 400000 лей чужих денег. Также были конфискованы (изъяты) в бюджет Главной налоговой инспекцией мун.Кишинэу 41 тысяча лей моих личных денег, предназначенных на благотворительность со счёта моей организации "Трей сфинць".
В моём новом статусе я написал: "Eu sunt roman si punctum. Bastina (Patria) mea karmica este Romania si eu vreau sa traiesc in Romania-mama. Acuma eu sunt slab, nu am nici bani, nici locul de trai (sunt persoana fără adapost)." Тудор Чорап и Филип Друцэ мне предложили помощь в получении румынского гражданства и эммиграции в Румынию.
Тем более что по мнению юристов и парламентских адвокатов таких организаций как Institutul pentru Drepturile Omului din Moldova (IDOM) http://idom.md/,
Международная Амнистия http://www.amnesty.md/, Центр по правам человека http://www.ombudsman.md в течении двух лет я был полит.заключённым, узником совести, как и мои подельщики, Дмитрий Чебан и Илья Максимов, и мы имеем право требовать пересмотра сфабрикованного следственными органами уголовного дела, обжалования решений суда, нашей полной реабилитации и возмещения по решению Международного Суда по правам человека в Страсбурге компенсации за понесённый нами моральный ущерб в значительных размерах.
В прошлом году я приобрёл себе в кредит смартфон Хавэй Y-201 Acsсend c карточкой от Молдчела стоимостью в 3600 лей.
Однако, чтобы встретить Новый год я был вынужден заложить его в ломбард, получив за него всего 600 лей. Таким образом у меня имеется долг перед "Молдчелом" практически в 3 тысячи лей. Который, естественно, мне отдавать неоткуда, как и не на что снимать какое-то жильё. Поэтому приходится пока мыкаться по разным бардакам, подвалам и мусоркам.
К сожалению, давно я уже не встречался с моей бывшей подругой Раисой Гончар, так лишь изредка ей позваниваю. Она всегда очень занята, говорит, что большая загрузка. 
Как я уже писал ранее, в прошлом году я проживал некоторое время у своей подруги Аурики Лэтеску на Скулянке по ул.Каларашской 47.
Но там меня избили из ревности два других её близких друга Михай и Адриан, моих конкурента. О чём мной было сообщено полиции.
После этого я почти месяц находился на лечении в больнице. 
Так же на счёт С.Н.Лазарева, моему дух.учителя, карму которого по спасению Вселенной и человечества от термоядерной катастрофы я добровольно взял на себя и отрабатываю по сей день. Я считаю, что Лазарев мне очень должен и многим, что у него есть, сейчас мне обязан, хотя он до сих пор мне не выслал не одного доллара. А должен был бы мне отдать всё, что у него есть включая его физическую жизнь на Земле.
Об этом я информировал уже много раз и его и админов его международных проектов:
http://www.lazarev.ru/
http://lazarev.org/
http://diagnostykakarmy.pl/
http://www.lazarevsn.com/
http://www.diagnostika-karmy.cz/
http://www.lazarev.es/
Раньше мне немного помогала моя одноклассница Алёна Судачевская, но я к ней пол-года уже не захожу и, соответственно, нечем и порадоваться. Я был позавчера у Костик и Тамары. Звониле Алёныной маме в Мерены. Она, Наталья Ефимовна, не в себе, у неё запущенный метастазированный рак, умирает, сидит на морфии. Плачет, а Алёнын отец, Семён Евгеньевич, пьёт до чёртиков, обосцанный засыпает на полу и на улице. Алёна не берёт трубку ни с моего номера ни с Тамарыного. А у меня для Алёны есть одилный вариант Фёдор Еланцев 35 лет. Расстался с бывшей женой- Ингой, молдован, строитель, работяга, сексуальный красавец, не гей, исключительно гетеро, даже со мной категорически отказался иметь какой-либо секс, и считает меня чуть-ли не геем. Фёдя мечтает о встрече с Алёной и о счастливой семейной жизни. Он видел фотки её и Лолиты и очень они понравились.
Я Алёне ещё 2 года назад предсказывал и упорно выходило, что её род вымирающий и, если она срочно не займётся нормальной духовностью и полностью не перестроит свой быт, то и её родители и она с Лолитой очень скоро разными путями уйдут на тот свет, на встречу к Богу. И всё что у них есть, все материальные активы и недвижимость их семьи, достанутся случайным людям и проходимцам. сейчас мои прогнозы на счёт Алёны ного рода начинают сбываться. Ей важнее деньги, чем духовность, любовь, и секс. Вместо любви и секса у неё культ её личной принцессы - Лолиты. А вместо духовности - пару запылённых икон на полке. Cine face lui își face, cine merită - primește!
Мне уже давно говорили, что на блогах можно зарабатывать. Если блог хорошо раскручен и много посещений, то можно договориться с Гуглом и разместить коммерческую рекламу. Платят где-то 10 центов за клико-переход. В прошлом году по просьбе Жоры я закрыл все свои блоги, но в этом, решил их опять открыть для общего доступа. Ведь, если их начать по всему миру раскручивать, то можно на них начать зарабатывать деньги, размещая коммерческую рекламу.
В прошлом году я познакомился с одним учёным - Алексеем Борисовичем Гаина. Статья про него имеется в Вайкипедии по ссылке:
Он - доктор физ.наук, астрофизик, программист, переводчик, историк науки. Брат Лёши - рок-музыкант Валерий Гаина.
Официальный сайт Валерия Гаины (Круиз) http://www.gainamusic.com/  http://valgaina.ru/.
Кстати, племянник Лёши и Валеры Гаина - мой бывший клиент и товарищ Витя Гаина, Генеральный Директор "Media Security" : 
Виктор Гаина, как я понимаю, за истекшие 10 лет очень продвинулся, и сейчас не сомневаюсь, что он миллионер в евро, имея подразделения его компании в 4 странах мира. Лёша Гаина много лет как хобби занимался проблемами дисидентов, полит.заключённых, узников совести, репрессированных и депортированных.
Кстати, просмотрел я только что сайт Жени Бондарцова
и подумал, что многие люди за те долгие годы, пока я спасал Вселенную (вёл духовные исследования, помогал людям, делал многочисленные христианско-благотворительные проекты и лечил пациентов) очень круто продвинулись и хорошо устроились. Кого ни возьми: у всех бизнес, машины, особняки и поездки за границу. А я 8 лет, вообще, не выезжал из Молдовы, даже в Вадул-луй-Водах не был.
На этом заканчиваю своё письмо. Пока.