суббота, 2 февраля 2013 г.

Carduri de afaceri

Banca de Economii S.A. propune persoanelor juridice carduri bancare de afaceri - MasterCard Business
Cardul MasterCard Business face parte din cadrul sistemului de plată MasterCard Worldwide şi este destinat persoanelor juridice cu scopul de a asigura cheltuieli de deplasare şi de reprezentanţa a angajaţilor săi, atât pe teritoriul Republicii Moldova cît şi în străinătate. MasterCard Business este un produs ideal pentru persoane juridice, care permite de a efectua achitări în puncte comerciale oriunde în lume şi în orice valută, de a retrage numerar în reprezentanţele băncilor sau din bancomate, de a rezerva camerele la hotel, etc.

Păstrarea valorilor în safeuri individuale

Pentru a Vă proteja valorile materiale (bijuterii, metale preţioase, etc.) şi actele personale de furturi, incendii, calamităţi naturale, Banca de Economii S.A. pune la dispoziţie clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, safeuri individuale "SEZAM".
Apelînd la acest serviciu, veţi fi sigur de integritatea şi confidenţialitatea deplină a bunurilor depuse la păstrare. Contractul de arendă poate fi încheiat pe orice termen. Plata pentru păstrarea valorilor în casetă repartizată, este stabilită prin acord. pentru fiecare lună completă sau incompletă.

Tipurile de transferuri

Banca de Economii S.A. Vă oferă posibilitatea să efectuați transferuri bănești prin diferite sisteme internaționale de transfer aproape de casă, deoarece banca noastră este prezentă pe tot teritoriul țării!
Modul de efectuare a transferurilor în valută străină este stabilit de Legea Republicii Moldova privind reglementarea valutară № 62-XVI din 21.03.2008 și Regulamentul Băncii Naționale a Moldovei privind condițiile și modul de efectuare a operațiunilor valutare № 8 din 28.01.2010.
 

Transferuri internaționle S.W.I.F.T.
Rețeaua largă de bănci corespondente și participarea Băncii de Economii S.A. la sistemul internațional S.W.I.F.T. permit efectuarea transferurilor bănești în orice țară a lumii și primirea acestora din exterior în decurs de 1-3 zile. Detalii»»







Transferuri unidirecţionale S.W.I.F.T. din Italia prin Banca Popolare di Sondrio! yes 





Transferuri unidirecţionale S.W.I.F.T. din Grecia prin National Bank of Greece! yes




Western Union este un sistem de transfer de bani rapid cu o istorie de peste 150 de ani pe piaţa financiară. Compania deţine peste 500,000 de locaţii în peste 200 de ţări ale lumii, transferurile fiind disponibile în doar câteva minute după ce au fost expediate. Tranzacţiile pot fi efectuate în 2 valute - dolari SUA şi euro. Fiecare transfer   este protejat de sistemul de siguranţă recunoscut pe plan mondial şi poate fi verificat cu un număr de control, asigurând plata numai persoanei beneficiare. Banca de Economii S.A. deserveşte clienţii Western Union începând cu anul 1992. Detalii»»


Unistream este un sistem internaţional de transfer de bani rapid, prezent în 100 de ţări ale lumii, în mai mult de 190.000 de locaţii. Sistemul deține o rețea largă de parteneri în țările CSI, Europa, Asia, America de Nord şi de Sud. Plata pentru servicii constituie de la 2% până la 4% din sumă și se achită de către ordonator. Transferul este disponibil în aproximativ 15 minute de la expediere. Tranzacţiile pot fi efectuate în 3 valute – dolari SUA, euro şi ruble ruseşti. Detalii»»


Contact este un sistem internațional de transfer de bani rapid, prezent în peste 90 de ţări ale lumii, unde sunt peste 40.000 de locaţii. Clientul poate expedia şi primi bani fără a fi nevoit să aibă deschis un cont bancar, fiind suficient doar prezentarea actului de identitate. Comisionul pentru transfer este de la 1.5% până la 3% din sumă, în dependenţă de ţară şi de bancă și se achită de către ordonator. Banii pot fi ridicaţi în сâteva minute după expediere.Transferurile pot fi efectuate în 3 valute – dolari SUA, euro şi ruble ruseşti. Detalii»»

Комментариев нет:

Отправить комментарий